Blog

Doe mee met de herfst-actie en laat een ander ontspannen. En omdat er voor de meesten mensen dure maanden aankomen kan het zijn dat je keuzes moet maken. Omdat ik het belangrijk vind dat je tijd neemt voor jezelf biedt ik een Shiatsu massage aan met korting. Wanneer je als bestaande klant iemand uit je omgeving naar mij doorstuurt voor een ontspannende Shaitsu massage geeft ik die persoon en jou een korting van 10 euro. De massage kost dan geen 50 maar 40 euro. Doe jij ook mee?

Dit zijn de voorwaarden:

de actie loopt van 4 november tot 21 december

je kunt als bestaande klant meerdere mensen doorsturen, per doorgestuurde persoon krijg je 10 euro korting

doorgestuurde klanten krijgen 1x 10 euro kortingShiatsu therapeut

De laatste fase van mijn opleiding tot Shiatsu therapeut is van start gegaan en dat betekent dat ik mij ga specialiseren in het behandelen van mensen met dementie. Aanraking is voor iedereen belangrijk, maar als de communicatie en begrip minder wordt blijft het gevoel over. Aanraken roept altijd een gevoel op. 

Door een Shiatsu behandeling verdwijnt de dementie niet, maar symptomen kunnen wel verminderen. Familie zien vaak meer rust bij de client. Door de behandeling ontspant lichaam en geest en dat geeft soms heldere momenten.  Massage helpt ouderen om hun ouder wordende lichaam (en dat het lichaam niet meer werkt zoals het eens deed) beter te accepteren. Voor mijn specialisatieproject ben ik op zoek naar mensen met dementie die door mij behandeld willen worden.

Ben jij mantelzorger voor iemand met dementie en wil je ook met eigen ogen zien wat Shiatsu-massage kan betekenen. Neem dan contact met mij op, dan kunnen we bespreken wat er mogelijk is.

Mijn folder


Voetmassage

Wil jij de herfst blues kwijtraken? Wil je minder stress? Wil jij even lekker ontspannen? Een voetmassage helpt stress te verminderen, en kan je down gevoel laten verdwijnen.

Daarbij verbetert een voetmassage de doorbloeding, verlaagt het de bloeddruk en helpt tegen hoofdpijn.

En omdat het een beetje jammer zou zijn als je nu weet hoe fantastisch een voetmassage is, maar je niet weet hoe je een moet geven (of krijgen), heb ik een leuke aanbieding voor je. Boek een voetmassage voor maar 25 euro.


Shiatsu bij menstruatie- en overgangsklachten

de afgelopen twee dagen heb ik een bijscholing gevolgd: “Hoe kun je Shiatsu inzetten bij menstruatie- en overgangsklachten.”  Hier heb ik weer veel geleerd, en ervaringen en informatie uitgewisseld met collega Shiatsu therapeuten.  Deze twee dagen waren voor mij een kennismaking met een andere stroming binnen de Shiatsu, namelijk Namikoshi Shiatsu. Een prachtige aanvulling bij mijn opleiding. heb jij klachten die te maken hebben met je menstruatiecyclus of heb je overgangsklachten dan kijk ik graag samen met jou hoe Shiatsu jou kan helpen.