massages

Een massagebehandeling is heerlijk en ontspannend voor iedereen die wil investeren in het welzijn van je eigen lichaam. Ontspanning is geen luxe maar een essentiële zorg voor jezelf. Als je je vermoeid voelt, in perioden van drukte en stress, wanneer je te weinig tijd voor jezelfhebt, bij veel fysieke of sportieve inspanningen of emotioneel zware tijden, is massage een fijne manier om even in een veilige sfeer lichaam en geest te ontspannen.

Daarnaast zorgt massage ook voor een betere energiedoorstroming van het lichaam en kab een massage verbetering brengen bij stress en andere klachten, zoals spanningshoofdpijn, onrustig slapen, stijve en pijnlijke rug en schouders. Tijdens de massages werk ik met warme olie met daarin essentiële oliën. Er is rustige en zachte muziek en na de behandeling kunt u even bijkomen en een kopje thee drinken. Plan na een behandeling liefst geen vol programma.

De massage kan nieuwe energie geven maar ook sterke behoefte aan rust oproepen. Het is prettig een keuze te kunnen maken in wat het beste voelt. Een massage heeft meer effect wanneer er niet of nauwelijks gepraat wordt, met aandacht voor het lichaam en zo bewust te worden van lichaam en geest.

Je kunt kiezen uit verschillende massages of een combinatie daarvan.
Chakra behandeling

Een heerlijke ontspannende massage op basis van chakra’s.  Tijdens deze massage gebruik ik warme olie die past bij de behandelende chakra’s.  Vooraf gaan we kijken welke chakra(’s) eventueel een blokkade hebben en in beweging gezet mogen worden. Daar stem ik de massage op af.

De mens heeft 7 grote energiecentra, de chakra’s en die zijn een graadmeter voor je lichamelijke en geestelijk welzijn. Alle chakra’s liggen bij de ruggenwervel en staan onderling met elkaar in verbinding. Als een chakra geblokkeerd is, ontstaat er een blokkade in de energiestroom waardoor de chakra zich sluit. Dit heeft invloed op alle andere chakra’s. Kenmerkend voor elke chakra blokkade is een mentale of fysieke pijn. De symptomen kunnen erg uiteenlopen. Dit komt doordat iedere chakra op een andere plaats in je lichaam zit en hierdoor op een andere manier tot uiting komt.

Hotstone Massage

Door de combinatie van warmte en beweging kan het spierweefsel dieper gemasseerd worden, het effect van de behandeling wordt versterkt. Deze massage draagt bij aan het herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, ontgift en stimuleert organen. Vooraf aan de massage hebben we een kort gesprekje waarbij we samen even stil staan wat er bij jou misschien extra aandacht kan gebruiken.

Aromatische Massage

Een Aromatische massage is een massage van het hele lichaam met een heerlijke warme aromatische olie. Voor de massage maak ik gebruik van een plantaardige basisolie met daaraan 100% natuurlijke etherische olie toegevoegd.

Hierdoor werkt de massage diep door op lichaam en geest. Deze massage is geschikt als je last van stress, vermoeidheid of stijve spieren hebt en kan gecombineerd worden met andere massage technieken zoals cupping of Shiatsu.

Voor dat de massage begint maken we even tijd voor een gesprekje waarbij we bekijken wat jij eventueel extra nodig hebt.