Massage

Een massagebehandeling is heerlijk en ontspannend voor iedereen die wil investeren in het welzijn van je eigen lichaam. Ontspanning is geen luxe maar een essentiële zorg voor jezelf. Als je je vermoeid voelt, in perioden van drukte en stress, wanneer je te weinig tijd voor jezelfhebt, bij veel fysieke of sportieve inspanningen of emotioneel zware tijden, is massage een fijne manier om even in een veilige sfeer lichaam en geest te ontspannen.

Daarnaast zorgt massage ook voor een betere energiedoorstroming van het lichaam en kab een massage verbetering brengen bij stress en andere klachten, zoals spanningshoofdpijn, onrustig slapen, stijve en pijnlijke rug en schouders. Tijdens de massages werk ik met warme olie met daarin essentiële oliën. Er is rustige en zachte muziek en na de behandeling kunt u even bijkomen en een kopje thee of water drinken. Plan na een behandeling liefst geen vol programma.

De massage kan nieuwe energie geven maar ook sterke behoefte aan rust oproepen. Het is prettig een keuze te kunnen maken in wat het beste voelt. Een massage heeft meer effect wanneer er niet of nauwelijks gepraat wordt, met aandacht voor het lichaam en zo bewust te worden van lichaam en geest.

Je kunt kiezen uit verschillende massages of een combinatie daarvan.

Wil je een massage dan kun je gemakkelijk een afspraak maken via de kalender op de website. Hierbij kan je kiezen uit een massage van 60 of 90 minuten. Je kan ook een appje sturen zodat ik even voor je kijk welke mogelijkheden er zijn. Wil je graag een leuke korting op de massages? Dan kun je via de webshop een rittenkaart kopen.

Chakra massage

Een heerlijke ontspannende massage op basis van chakra’s.  Tijdens deze massage gebruik ik warme olie die past bij de behandelende chakra’s.  Vooraf gaan we kijken welke chakra(’s) eventueel een blokkade hebben en in beweging gezet mogen worden. Daar stem ik de massage op af.

De mens heeft 7 grote energiecentra, de chakra’s en die zijn een graadmeter voor je lichamelijke en geestelijk welzijn. Alle chakra’s liggen bij de ruggenwervel en staan onderling met elkaar in verbinding. Als een chakra geblokkeerd is, ontstaat er een blokkade in de energiestroom waardoor de chakra zich sluit. Dit heeft invloed op alle andere chakra’s. Kenmerkend voor elke chakra blokkade is een mentale of fysieke pijn. De symptomen kunnen erg uiteenlopen. Dit komt doordat iedere chakra op een andere plaats in je lichaam zit en hierdoor op een andere manier tot uiting komt.
Hotstone massage

Door de combinatie van warmte en beweging kan het spierweefsel dieper gemasseerd worden, het effect van de behandeling wordt versterkt door de warme stenen. Deze massage draagt bij aan het herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, ontgift en stimuleert organen. Vooraf aan de massage hebben we een kort gesprekje waarbij we samen even stil staan wat er bij jou misschien extra aandacht kan gebruiken.

Deze massage is heel geschikt als je vermoeid bent, na de behandeling voel je je weer opgeladen en heeft je lichaam weer nieuwe energie.

Aroma massage

Een Aromatische massage is een ontspanningsmassage van het hele lichaam met een heerlijke warme aromatische olie. Voor de massage maak ik gebruik van een plantaardige basisolie met daaraan 100% natuurlijke etherische olie toegevoegd.

Hierdoor werkt de massage diep door op lichaam en geest. Deze massage is geschikt als je last van stress, vermoeidheid of stijve spieren hebt en kan gecombineerd worden met andere massage technieken zoals cupping of Shiatsu.

Voor dat de massage begint maken we even tijd voor een gesprekje waarbij we bekijken wat jij eventueel extra nodig hebt.

Hoofdmassage

Bij een hoofdmassage lig je heerlijk op de massagetafel en worden je hoofd, gezicht, nek en schouders gemasseerd. De massage is gericht op het tot rust komen van het zenuwstelsel. Het helpt goed bij vermoeidheid, hoofdpijn en vermoeide ogen. En heeft een positieve uitwerking op het gehele lichaam.

Ervaar je veel stress, ben je veel bezig in je hoofd of heb je vaak hoofdpijn of migraine maak dan een afspraak voor een hoofdmassage.

Chinese voetmassage

Volgens de Chinese geneeskunde zitten op de voeten verschillende reflexzones die verbonden zijn met de orgaansystemen. Door het masseren van deze zones worden de functies van de orgaansystemen gestimuleerd en geharmoniseerd. Hierdoor heeft een massage van de voeten een weldadig effect of het lichaam. En voetmassage is heel geschikt om “uit het hoofd” te komen. De voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd en naast de reflexzones maak ik gebruik van de meridianen en de Shiatsupunten op voet en onderbeen.

De massage begint met een lekker warm voetbad met kruiden.

Rozenbehandeling

Tijdens de rozenbehandeling worden je rug, hoofd en voeten gemasseerd. Je begint met een weldadig rozen voetbad en een kopje thee. Als je voeten heerlijk warm zijn, mag je op de tafel plaatsnemen en is de rug aan de beurt om behandeld te worden met een scrub en een heerlijke Rozen crème. Ondertussen worden de voeten ook gemasseerd. Tenslotte masseer ik je hoofd en gezicht met een rozenolie.

De hele behandeling duurt ongeveer 2 uur.